București: Sesiune de terapie de cuplu în pași de dans – Scoala Familiei
București: deschidem înscrierile la cursurile tematice de scurtă durată
27 aprilie 2017
Brașov: au început atelierele de vară Școala Familiei
17 mai 2017

București: Sesiune de terapie de cuplu în pași de dans

Știm că viața de cuplu poate deveni uneori dificilă, mai ales când familia se mărește, responsabilitățile partenerilor cresc și timpul alocat partenerilor este din ce în ce mai redus. Chiar și așa, există cupluri care reușesc să treacă peste dificultăți, își îmbunătățesc comunicarea și reușesc să aibă o viață frumoasă și împlinită împreună. E imposibil să nu fi auzit până acum de cel puțin un cuplu longeviv, ajuns să serbeze 50 sau chiar 60 de ani de căsnicie și să nu te fi întrebat ”Oare cum au reușit?”

Cum nu există o retetă pe care un expert să vi-o dea și pe care să o aplicați cu succes în propria familie, noi ne propunem altceva. Tomi Cristin vă va ajuta, pe tine și pe partenerul tău, să descoperiți care sunt punctele slabe ale relației voastre dar, mai ales, cum să găsiți soluții.

Cum? La o serata pe 19 și 26 mai, plină de dans și voie bună.

Ce legătură există între dans și viața de cuplu? MARE

CE VEI AFLA DUPĂ SERATA NOASTRĂ? Nu vei afla nimic, dacă nu vrei. Dar dacă ai curaj și insiști…vei afla de ce împărțirea 50% – 50% a sarcinilor poate diviza familia, apoi vei auzi lucruri legate de planificarea programului familiei, îngrijirea bunurilor, asigurarea nevoilor nutriționale ale familiei, lucruri pe care le-ai mai auzit. Cu toate acestea, deși nu va fi ușor, sperăm să petrecem împreună o seară de neuitat.

Vă așteptăm cu drag împreună cu partenerul de viață!

Cui ne adresăm?

Tuturor cuplurilor care vor să regăsească cea mai bună cale de comunicare, să-și îmbunătățească relația și să devină mai echilibrați împreună.

Cât costă?

160 de lei pentru cuplu

Pentru orice informație, vă stăm la dispoziție la bucuresti@școala-familiei.ro

Pentru înscrieri, completați formularul de mai jos:

Comments are closed.