Vino cu noi să serbăm Unirea la Alba Iulia cu Școala Familiei, invitat special Părintele Sabin Vodă – Scoala Familiei
curs-complet
Înscrie-te ACUM la Cursul Complet Școala Familiei
22 septembrie 2017
skiing-scoala-familiei
Școala Familiei vă invită la schi
4 octombrie 2017

Vino cu noi să serbăm Unirea la Alba Iulia cu Școala Familiei, invitat special Părintele Sabin Vodă

Împreună putem fi mai buni, mai pregătiți și mai puternici. Asta au dovedit și românii care au făcut Unirea României în urmă cu aproape 100 de ani și asta credem și noi cu tărie!

Asta vedem și la fiecare întâlnire de comunitate Școala Familiei. Părinții care au trecut pragul cursurilor noastre și care păstrează legătura sunt mai pregătiți să înfrunte provocările care vin zilnic de la copiii lor, iar informațiile pe care le-au obținut la cursurile noastre le dau siguranță să meargă mai departe.

De aceea, următoarea întâlnire de comunitate va fi de ziua Marii Uniri la Alba Iulia, în perioada 30 noiembrie-3 decembrie.

Pentru detașarea de problemele și grijile de zi cu zi, pe 2 decembrie Părintele Sabin Vodă, susținător al Programului Național de Educație pentru Părinți Școala Familiei ne va fi alaturi cu un cuvant în cadru restrâns despre viața de familie.

 

Ce vă propunem la această întâlnire de comunitate?

  • Să împărtășim fiecare din experiența noastră de părinte
  • Să ne cunoaștem mai bine într-un mediu informal
  • Să sudăm relațiile dintre noi
  • Să sărbătorim Marea Unire în punctul 0 al evenimentelor

Cât cost?

490 de lei

Contact

Iulia Țoța

eMail:

tabere@scoala-familiei.ro

Iulia@TLCom.ro

telefon: +4 0741.308.867

 

Câteva gânduri ale participanților din alte tabere (Bușteni iarnă 2017)

(dați scroll stânga sau dreapta pentru următoarea mărturie)
  • Am avut parte de o experiență minunată, așa cum mi-am închipuit, dar nu m-am așteptat. Programul a fost foarte încărcat. Suntem foarte obosiți dar nu aș fi renunțat la nimic. Aș dori anual să existe un week-end vara, pt a ne întâlni cu foștii participanți împreună, dar și cu formatorii, de fiecare dată în altă locație.
  • Plec acasă cu experiențe noi, exemple de viață, informații despre un sti de viață sănătos, încrederea că se pot depăși obstacole și că atitudinea și ascultarea au un rol esențial
  • Plec din această tabără cu exemple pozitive, confirmări că ceea ce simt și fac este bine, idei și recomandări de pus în practică pentru a îndrepta ce nu fac bine, modele de adulți și copii de la care mă pot inspira pe viitor, bucurie că am participat, mulțumire pentru fericirea și implicarea copilului în tabără.
  • Mi-a plăcut la această tabără că am întâlnit oameni cu aceleași valori din a căror experiență, atitudine și comportament am învățat.
  • Mi-au plăcut exemplele practice, sunt mult mai valoroase decât teoria, pentru mine personal.

Înscrie-te în această tabără cu linkul de mai jos!

Tabără castelul Miclăușeni (jud. Iași)

 

 

Comments are closed.