La mulți ani copii, la mulți ani părinți! V-am pregătit o SURPRIZĂ – Scoala Familiei
Hai în TABĂRĂ! 14-20 iulie, Putna -Bucovina
12 mai 2018
Mai sunt DOAR 6 LOCURI disponibile în tabăra de la Putna (14-20 iulie)
21 iunie 2018

La mulți ani copii, la mulți ani părinți! V-am pregătit o SURPRIZĂ

Cer senin, căldură și poftă de joacă… bine-ai venit vară, bine-ai venit 1 iunie! 

Azi sărbătorim copilăria și copiii, cu toată voioșia lor contagioasă, cu gingășia , entuziasmul și dorința lor de explorare, cu iubirea nemăsurată pe care îmbrățișarea fiecărui copil o exprimă, cu trăirile lor vii și sincere, cu ghidușia lor candidă.
Mai puțin cunoscut este faptul că astăzi este și Ziua Părinților, o completare firească a sărbătorii. Copilăria e minunată când e înconjurată de siguranța pe care o oferă mama și tata, de iubirea și sprijinul lor, de explicațiile lor neobosite când râul lui „de ce?” iese din matcă, cu grija și atenția lor la toate lucrurile mici și mari, din prezent și din viitor, cu care se vor întâlni cei mici?
Printr-o fericită așezare, mâine este Ziua Națională pentru Adopție. Una din cele mai frumoase manifestări ale IUBIRII – adopția este un răspuns la imperfecțiunile lumii care trăim, venit să aducă bucurie, creștere și noi orizonturi în viețile părinților și ale copiilor.
Lumea este un loc minunat pentru că există copii și copilărie, părinți și responsabilitate, iar toate acestea merită sărbătorite! 

La Școala Familiei vom sărbători o săptămână întreagă! Credem în familie, în faptul că relațiile puternice dintre părinți și copii și educația de calitate aduc un plus incontestabil în viețile noastre, prin urmare, între 1 și 8 iunie fiecare copil beneficiază de 100 lei reducere din costul de participare la Școala de vară a Familiei, Putna 14-20 iulie 2018, iar familiile de 3 sau mai mulți membri beneficiază în continuare de reduceri suplimentare. (Înscrieri AICI)

La mulți ani copii, la mulți ani părinți! Să aveți o zi minunată! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *