Evenimente pentru 11 noiembrie 2017 – Scoala Familiei
Loading Evenimente
Găsește Evenimente

Navigare Vizualizări Eveniment

Evenimente pentru 11 noiembrie 2017

17:00

Sebeș: Formarea dependențelor la copii și adolescenti

11 noiembrie 2017 @ 17:00 - 20:00

Vă invităm la următorul atelier din cadrul Școlii Familiei- educație pentru părinți, care are tema: „Formarea dependentelor la copii si adolescenti". Participanții vor afla care este modul comun de apariție al oricărei dependențe astfel încât vor putea înțelege mai bine ce se întâmpla cu anumite obiceiuri compulsive pe care le pot avea, dar mai ales vor înțelege mai bine comportamentul propriilor copii.

Află mai mult »
18:00

BUCUREȘTI, Cursuri scurte: Ghid de supraviețuire în adolescență, Atelier 3. Iubirea, între sexualitate și emoție (modul pentru adolescenți)

11 noiembrie 2017 @ 18:00 - 21:00
210 LEI 3 MODULE

Vă invităm la următorul atelier din cadrul Școlii Familiei- educație pentru părinți, care are tema: „Iubirea, intre sexualitate si emotie". Adolescentul este încercat de tendinţe contradictorii, de îndoieli şi oscilaţii, pe care le administrează cu greu. Adolescenţa devine, astfel, vârsta cea mai conflictuală la nivel interior. Părinţii nu înţeleg împotrivirea copiilor lor, sunt dezamăgiţi din cauză că le sunt înşelate aşteptările, în timp ce, de fapt, aceasta este doar o treaptă către următorul stadiu al maturizării.

Află mai mult »
+ Exportă evenimente