BUCUREȘTI, Cursuri scurte: Ghid de supraviețuire în adolescență. Atelier 3 (comun părinți-adolescenți). Una vorbim și alta ne-nțelegem… – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

BUCUREȘTI, Cursuri scurte: Ghid de supraviețuire în adolescență. Atelier 3 (comun părinți-adolescenți). Una vorbim și alta ne-nțelegem…

28 ianuarie 18 @ 15:00 - 17:30

80lei

„Una vorbim și alta ne-nțelegem” pare să fie unul din modurile de comunicare dintre adolescenți  și părinți. Dacă acest lucru se întâmplă des, e timpul oentru o intervenție urgentă în maniera de comunicare. Dacă se întâmplă rar, e necesar să vedem… de unde ni se trage? 

În cadrul familiei, dar și în afara ei e important să încercăm să înţelegem şi să acceptăm că suntem diferiţi şi prin comunicarea noastră să zidim relaţii nu să dărâmăm. Să conştientizăm faptul că interiorul nostru este exteriorizat prin stilul de vorbire.

Cele mai recente studii au demonstrat că doar 7% din ceea ce se comunică între oameni se transmite propriu-zis prin cuvinte, 38% se face prin tonul vocii, iar 55% din comunicare, adică cea mai mare parte, este rezultatul fizionomiei și al limbajului corpului. Expresiile chipului, gesturile, calitatea și tipul mișcărilor pe care le face cineva în timpul comunicării ne aduc mai multe informații despre ce spun persoanele respective decât cuvintele în sine.

Prin urmare este de dorit să ne așezăm pe făgașul unei comunicări constructive,  pline de sens și de înțeles, care să aducă armonie și apropiere în familie.

Oana Moșoiu și echipa Școala Familiei vă invită să participați împreună, adolescenși și părinți, la un atelier care deschide orizontul comunicării și oferă perspective durabile în construirea și consolidarea relațiilor din familie!

Costul de participare: 80 lei/ persoană (coffee break inclus)

Îți dorești  să afli mai multe despre adolescență?

Înscrie-te la Ghidul de Supraviețuire în Adolescență și beneficiezi de o reducere de 25% reducere din costul total (180 lei în loc de 240 lei)

Înscrie-te până la 18 ianuarie și beneficiezi de 15% reducere la toate atelierele din perioada ianuarie-martie 2018 din București! 

 

Detalii

Data:
28 ianuarie 18
Timp:
15:00 - 17:30
Preţ:
80lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,

Organizator

Școala Familiei

Altele

Trainer:
Oana Moșoiu
Din orașul:
București
Contribuție curs:
80 lei

Loc de întâlnire

Casa Studenților din București
Calea Pleveni nr. 61, et. 1, sala 8
Bucuresti,România
+ Harta Google

Comments are closed.