Timișoara: Cum să nu fac pe polițaiul? – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Timișoara: Cum să nu fac pe polițaiul?

14 noiembrie 2019 @ 17:30 - 20:00

80 lei

Ce fel de părinte ești?
Ești acel părinte autoritar de care, totuși, copiii tăi nu se tem? Sau ești îngăduitor, fără a deveni inconsecvent, fără a avea copii care nu te ascultă și nu te respectă?

Vino la acest AtelieR ca să te cunoști și să-ți modelezi stilul tău unic de părinte, acela care ți se potrivește, în care te simți confortabil și care te ajută să-ți ghidezi copilul în viață.
Vino să înveți să faci diferența intre autoritate și control, fermitate și agresivitate, disciplină și pedeapsă, manipulare și ghidaj, îngăduință și inconsecventa, pedepse și consecințe, mofturi și nevoi, supunere și respect.
AtelieRul este o oportunitate de a-ți confirma ceea ce faci bine ca părinte și de a descoperi ce poți îmbunătăți ca să crești în acest rol important din viața ta.

AtelieRul este DESTINAT părinților cu copii de toate vârstele, dar și celor care se pregătesc să devină părinți, bunicilor sau bunicilor în devenire, respectiv studenților sau specialiștilor în educație.

Participanții din programul Școala Familiei devin MAI PREGĂTIȚI. Ei își dezvoltă:
– competența parentală: cunoștințe de specialitate și abilități concrete de relaționare în familie, în relație cu partenerul de viață și cu copiii.
– încrederea în propria capacitate de a fi părinte sau bunic bun. Sentimentul propriei competențe în rolul de părinte sau bunic.
– modalități proprii de reacție la diferite situații de viață, moduri îmbunătățite de relaționare pro-activă, pozitivă și afirmativă, comportamente adaptate adecvat situațiilor relaționale.
– conștientizarea propriilor comportamente disfuncționale și angajament  personal pentru schimbări mici, asumate, consecvente, cu impact pe termen lung.

Înscrieri AICI!

Locurile sunt limitate!

Costuri de participare: 
80 lei/1 modul,
110 lei / modul adolescent + părinte,
150 lei/2 module,
710 lei pentru întregul pachet.

 

Detalii

Data:
14 noiembrie 2019
Timp:
17:30 - 20:00
Preţ:
80 lei
Eveniment Category:

Organizator

AtelieR Timișoara
Telefon:
0736999160

Altele

Din orașul:
Timișoara
Contribuție curs:
80 lei/persoană
Reduceri:
DA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *