Timișoara: Adolescența, o provocare? (adolescent + părinte) – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Timișoara: Adolescența, o provocare? (adolescent + părinte)

4 decembrie 2019 @ 17:30 - 20:00

80 lei

Adolescența copiilor tăi este perioada care îți testează cu adevărat calitatea ta de părinte și este de cele mai multe ori o ultimă șansă de a modela o relație funcțională cu aceștia.

Toți adolescenții sunt provocatori și au nevoie de părinți pregătiți. Pregătiți să negocieze reguli, să stabilească consecințe pozitive și negative care să funcționeze, să descopere care sunt corzile sensibile, atât ale lor, cât și ale copiilor și cum să le evite, să deprindă strategii de prevenire a celor mai frecvente pericole: lipsa de respect, chiul și rezultate slabe la școală, consum de alcool și droguri, promiscuitate sexuală, fuga de acasă, agresivitate și chiar amenințări cu sinuciderea.
Mulți părinți cad în capcane care subminează capacitatea  lor de a se înțelege cu copilul adolescent. E timpul să înveți să le eviți.
De asemenea, e bine să fii pregătit pentru discuții despre relațiile amoroase, să știi să îl înveți să facă diferența dintre prietenie, simpatie, dorință și iubire.
Un AtelieR despre adolescenți este ceea ce ai nevoie!
AtelieRul este DESTINAT părinților și adolescenților acestora, respectiv studenților sau specialiștilor în educație.

Participanții din programul Școala Familiei devin MAI PREGĂTIȚI. Ei își dezvoltă:
– competența parentală: cunoștințe de specialitate și abilități concrete de relaționare în familie, în relație cu partenerul de viață și cu copiii.
– încrederea în propria capacitate de a fi părinte sau bunic bun. Sentimentul propriei competențe în rolul de părinte sau bunic.
– modalități proprii de reacție la diferite situații de viață, moduri îmbunătățite de relaționare pro-activă, pozitivă și afirmativă, comportamente adaptate adecvat situațiilor relaționale.
– conștientizarea propriilor comportamente disfuncționale și angajament  personal pentru schimbări mici, asumate, consecvente, cu impact pe termen lung.

Înscrieri AICI!

Locurile sunt limitate!

Costuri de participare: 
80 lei/1 modul,
110 lei / modul adolescent + părinte,
150 lei/2 module,
710 lei pentru întregul pachet.

Detalii

Data:
4 decembrie 2019
Timp:
17:30 - 20:00
Preţ:
80 lei
Eveniment Category:

Organizator

AtelieR Timișoara
Telefon:
0736999160

Altele

Din orașul:
Timișoara
Contribuție curs:
80 lei/persoană
Reduceri:
DA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *