Râmnicu Vâlcea: Despre diferențe și echilibru în educația copiilor – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Râmnicu Vâlcea: Despre diferențe și echilibru în educația copiilor

30 martie 2019 @ 13:00 - 16:00

59lei
curs-fete-baieti-educatie

De ce nu se poate da o rețetă fixă de succes în creșterea și educația copiilor?

Pentru că suntem mult prea diferiți, din toate punctele de vedere: femeile față de bărbați, mamele una de cealaltă, tații unul de celălalt, copiii între ei, relațiile și familiile diferă, temperamentele, valorile,  contextele, stilurile parentale diferă. Asta ca să nu mai vorbim de nevoi, așteptări, motivații diferite și … lista poate continua.

De ce spun atâția părinți că ce au aplicat cu un copil nu a funcționat la celălalt/ ceilalți? Tocmai din cauza diferențelor. De ce cu un copil trebuie să te porți într-un fel și cu altul în alt fel, copii născuți și crescuți în aceeași familie? Există multe explicații și vă invităm să ”le punem una sub alta” și astfel foarte multe dileme ni se vor clarifica.

Suntem creați diferiți… Nu se pot aplica rețete universale în educația copiilor așa cum aplicăm rețetele în bucatărie.

Și atunci? Ce este de făcut? De ce să participăm la astfel de ateliere?

Simplu. Deoarece oferă informații concrete, care ajută pe fiecare participant să găsească posibile soluții și instrumente pentru propria familii, să afle care sunt ultimele descoperiri în domeniu, ce spun neurostiințele, ce au făcut alți părinți și a ajutat, să vadă din altă perspectivă problemele, provocările și reușite.  Astfel fiecare își va descoperii propria „rețetă” și proprii pași de urmat pentru noua etapă de creștere a copiilor din familia sa.

Acest atelier va puncta, foarte multe aspecte care ne diferențiază și vrea să atragă atenția asupra faptului că, de multe ori, când încercăm să aplicăm ce au făcut alții, înrăutățim situația. Mai bine să investim timp în a-i cunoaște în profunime și înțelege pe cei din familia noastră și sa căutăm să răspundem nevoilor llor.

Deci, vă așteptăm cu toată deschiderea  și disponibiltatea de a asculta și de a ne  împărtăși experiențele și astfel să construim împreună partea practică a acestui atelier, iar „firele de legătură” vi le va furniza Iulia Țoța, formator și organizator Școala Familiei și mamă a 7 copii.

Cost de participare: 

50 lei/ persoană 

80 lei/ cuplu

Detalii

Data:
30 martie 2019
Timp:
13:00 - 16:00
Preţ:
59lei
Eveniment Category:

Altele

Trainer:
Iulia Țoța
Din orașul:
București
Contribuție curs:
50 lei
Reduceri:
80 lei/ cuplu

Loc de întâlnire

ASCENDO Vâlcea
Aleea Olănești 4
Râmnicu Vâlcea,România
+ Harta Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *