(Online) Obține și crește cooperarea copilului tău – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

(Online) Obține și crește cooperarea copilului tău

13 aprilie 21 @ 19:00 - 20:30

50 lei

Oare cine nu își dorește un copil implicat și cooperant? Nu docil, desi uneori pare că viața de părinte ar fi mult mai ușoară așa, ci un copil cu care să negociezi mai curând decât să te lupți, cu care să cooperezi spre binele lui, mai curând decât să te impui în fața sa.

Majoritatea copiilor sunt foarte dornici să le facă pe plac părinților lor, ba chiar și altor adulți semnificativi din viețile lor (bunici, educatori, învățători, profesori de care sunt atașați). Cu toate acestea, de ce nu le mai place sau nu mai vor uneori să „asculte” (să facă ceea ce le cerem), să învețe sau să își facă temele, să facă ordine, să ne povestească despre cum a fost ziua lor sau alte lucruri despre care considerăm că fac parte dintr-un normal al vieții?

Fiecare copil este o persoană în sine și o persoană în devenire și, chiar dacă fiecare dintre ei este un univers aparte, există „fire roșii” – nevoi și comportamente specfice, ce ne oferă adesea chei de soluționare a situațiilor dificile.

Cum și de ce cooperează copiii?
Care sunt mizele pentru care copiii vor să coopereze cu părinții sau alți adulți?
Cum să obții o colaborare sănătoasă cu copilul tău?
Care este legătura dintre cooperare și autonomia copilului?

Te invităm să descoperi alături de formatoarea Alina Mirică instrumente și tehnici de creștere a cooperării la copii și tineri.

„Obține și crește cooperarea copilului tău” – marți, 13 aprilie 2021, ora 19.00, online.

Alina Mirică este MA în Studii Americane și PHD în Teologie Ortodoxă, cu teza „Rolul Mass-media în dezvoltarea tinerilor și a copiilor”. Funcționează în prezent ca profesor de limba engleză la o școală gimnazială din Vrancea, fiind, totodată, publicist și trainer în domeniul educației școlare, a adulților și a tinerilor. Fiind mamă a șase copii, interesele sale profesionale vizează dezvoltarea personală și profesională a cadrelor didactice, abordarea integrată a învățării, creșterea autonomiei în învățare a tinerilor și adulților, dar și promovarea unei educații parentale echilibrate, bazată pe comunicare, asumare, responsabilizare și colaborare.
Atelierele Școala Familiei sunt concepute pe principiul învățării experiențiale, sunt interactive. Numărul limitat de participanți îți oferă cadrul ideal pentru a participa activ la discuții și pentru a găsi soluții personalizate la situațiile care te frământă. În plus, interacționând cu alți părinți aflați în situații similare, cu valori similare, ai ocazia să cunoști și să te împrietenești cu oameni noi. Atelierele Școala Familiei sunt pentru tine!
Înscrieri în formular
Tarif de participare atelier: 50 lei/ persoană
Acesta se direcționează în momentul înscrierii în contul Asociației Școala Familiei:
RO 26 BTRL RON CRT 0389793301

 

Detalii

Data:
13 aprilie 21
Timp:
19:00 - 20:30
Preţ:
50 lei

Altele

Trainer:
prof Alina Mirică
Din orașul:
Focșani
Contribuție curs:
50 lei/ persoană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *