(Online) Cuplul: Tipare disfuncționale și soluții – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

(Online) Cuplul: Tipare disfuncționale și soluții

26 martie 21 @ 19:00 - 20:30

50 lei

Relația de cuplu este asemenea unui copil: ia naștere, crește și se dezvoltă, se maturizează și se îmbogățește continuu. Tot asemenea unui copil, ea se hrănește cu ceea ce primește de la cei doi parteneri și oferă în schimb roadele acestei hrane.

Provocările, suișurile și coborâșurile, transformările, toate sunt normale într-o relație, însă modul în care le abordăm este cel care ne duce către stabilitate sau către clipe dificile… Cum ne certăm fără să ne desființăm? Știm să ne certăm, știm să ne iertăm și să ne împăcăm?

Viață de cuplu este o călătorie care parcurge mai multe faze de evoluție. Care este etapa de vârstă a cuplului tău? Iubirea nu e aceeași la 1 an de relație ca la 20. Care sunt atu-urile și pericolele fiecărei  etape?

Ce stil de relationare ai în cuplu? Care sunt tiparele disfuncționale spre care ești înclinat? Cicăleala, critica, disprețul,  retragerea, fuga, abandonul? Cum ieși din acestea?

Cum poți repara, vindeca sau îmbunătăți o relație?

Dacă și tu cauți răspunsuri la aceste întrebări sau ai nevoie de îndrumare pentru alte provocări cu care te confrunți în relația ta de cuplu, înscrie-te la atelierul online „Cuplul: Tipare disfuncționale și soluții”, susținut de psiholog Maria Iliescu vineri, 26 martie 2021, ora 19.00.

 

Maria Iliescu este psiholog și psihoterapeut cu formare în Terapi Sistemică de Familie. Are studii Universitare, Masterale și Doctorale în Psihologie cu tematica „Familiile interculturale” și o vastă experiență în terapia individuală și de grup, în lucrul cu copiii, adolescenții și cu familiile.

 

Atelierele Școala Familiei sunt concepute pe principiul învățării experiențiale, sunt interactive. Numărul limitat de participanți îți oferă cadrul ideal pentru a participa activ la discuții și pentru a găsi soluții personalizate la situațiile care te frământă. În plus, interacționând cu alți părinți aflați în situații similare, cu valori similare, ai ocazia să cunoști și să te împrietenești cu oameni noi. Atelierele Școala Familiei sunt pentru tine!
Înscrieri în formular
Tarif de participare atelier: 50 lei/ persoană
Acesta se direcționează în momentul înscrierii în contul Asociației Școala Familiei:
RO 26 BTRL RON CRT 0389793301

 

Detalii

Data:
26 martie 21
Timp:
19:00 - 20:30
Preţ:
50 lei

Altele

Trainer:
psih. Maria Iliescu
Din orașul:
Timișoara
Contribuție curs:
50 lei/ persoană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *