(Online) Copilul meu și examenele – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

(Online) Copilul meu și examenele

22 aprilie 21 @ 19:00 - 20:30

50 lei

Eveniment Navigation

Se apropie cu pași siguri Evaluarea Națională și BAC-ul și emoțiile, fricile și stresul se întrezăresc tot mai clar. Și ale copilului, dar și ale tale, părintele său. Lacunele din materiile de studiu dau și ele emoții, dar adesea ele sunt doar o mică parte a problemei… 

Ce poți să faci pentru copilul tău care se pregătește pentru examen?
Ce este de evitat?
Cum il poți ajuta să fie mai motivat, mai concentrat, mai organizat sau mai perseverent?
Cum îl ajuți să își controleze stresul, fricile sau alte gânduri negative?
Cum să obții colaborarea cu tânărul tău rebel sau delăsător aflat în fața unui examen?

Secretele succesului nu sunt cunoștințele, așa cum am crede, ci mai  degrabă stăpânirea și autocontrolul emoțional, puterea de concentrare, încrederea în sine și perseverența. Toate aceste competențe le dobândește tânărul mai degrabă acasă decât la școală.

Participă la atelierul „Copilul meu și examenele”, susținut de psih. Maria Iliescu, și află cum îți poți susține constructiv copilul în această perioadă tensionată. Miercuri, 21 aprilie 2021, ora 19.00.

Maria Iliescu este psiholog și psihoterapeut cu formare în Terapi Sistemică de Familie. Are studii Universitare, Masterale și Doctorale în Psihologie cu tematica „Familiile interculturale” și o vastă experiență în terapia individuală și de grup, în lucrul cu copiii, adolescenții și cu familiile.
Atelierele Școala Familiei sunt concepute pe principiul învățării experiențiale, sunt interactive. Numărul limitat de participanți îți oferă cadrul ideal pentru a participa activ la discuții și pentru a găsi soluții personalizate la situațiile care te frământă. În plus, interacționând cu alți părinți aflați în situații similare, cu valori similare, ai ocazia să cunoști și să te împrietenești cu oameni noi. Atelierele Școala Familiei sunt pentru tine!
Înscrieri în formular
Tarif de participare atelier: 50 lei/ persoană
Acesta se direcționează în momentul înscrierii în contul Asociației Școala Familiei:
RO 26 BTRL RON CRT 0389793301. 

 

Detalii

Data:
22 aprilie 21
Timp:
19:00 - 20:30
Preţ:
50 lei

Altele

Trainer:
psih. Maria Iliescu
Din orașul:
Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *