(Online) Adolescenții noștri din camerele închise – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

(Online) Adolescenții noștri din camerele închise

29 martie 21 @ 19:00 - 20:30

50 lei

Distanțare, izolare, online, până la suprasaturare. Tinerii sunt în perioada în care simt nevoia să își lărgească viața dincolo de casă și familie… 

Sunt interesați să petreacă timp cu cei de vârsta lor, să li se confirme că sunt acceptați. Această nevoie le este acum neîmplinită. Sunt triști pentru că au pierdut întâlniri care îi hrăneau: cu colegi și prieteni. Ei pot simți că nu li se permite să crească și că sunt încă niște copii neajutorați la sânul părinților. Că au pierdut dreptul de a explora lumea din jur, au pierdut libertatea de a petrece timp după bunul plac. Tinerii se pot simți sufocați de privirile poate prea agere ale părinților, au senzația că pierd multe experiențe… Într-o perioadă a vieții în care socializarea și conectarea joacă un rol esențial în viața tinerilor, îi vedem tot mai mult împinși în virtual, privați de o parte din contextele clasice, prielnice dezvoltării lor.

Care sunt cele mai pregnante nevoi ale adolescenților acum?
Oare îi cunoaștem cu adevărat pe adolescenții din viețile noastre?
Cât de mult reușim să ne conectăm cu ei?
Ce putem face, ca să le fim alături?

Iată doar câteva din întrebările și situațiile la care te invităm să găsești răspunsuri alături de formatoarea Iulia Țoța,  luni 29 martie 2021, ora 19.00, la atelierul online „Adolescenții noștri din camerele închise”.

Iulia Ţoţa este facilitator şi formator. Ca fondator al Complexul Educaţional „Copil Isteţ”, și-a consolidat experienţa în educaţie, dar şi în publicitate şi organizare de evenimente. Dincolo de experiența profesională, este mamă a şapte copii și promovează educația în respectul firescului și al valorilor autentice. Ca formator Școala Familiei, Iulia s-a specializat în ateliere și programe dedicate relaţiei părintelui cu copilul adolescent şi provocările pe care această vârstă le aduce în familie şi în viaţa tinerilor înşişi.

 

Atelierele Școala Familiei sunt concepute pe principiul învățării experiențiale, sunt interactive. Numărul limitat de participanți îți oferă cadrul ideal pentru a participa activ la discuții și pentru a găsi soluții personalizate la situațiile care te frământă. În plus, interacționând cu alți părinți aflați în situații similare, cu valori similare, ai ocazia să cunoști și să te împrietenești cu oameni noi. Atelierele Școala Familiei sunt pentru tine!
Înscrieri în formular
Tarif de participare atelier: 50 lei/ persoană
Acesta se direcționează în momentul înscrierii în contul Asociației Școala Familiei:
RO 26 BTRL RON CRT 0389793301

Detalii

Data:
29 martie 21
Timp:
19:00 - 20:30
Preţ:
50 lei

Altele

Trainer:
Iulia Țoța
Din orașul:
București
Contribuție curs:
50 lei/ persoană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *