BUCUREȘTI, Cursuri scurte: Ghid de supraviețuire în adolescență, Atelier 3. Iubirea, între sexualitate și emoție (modul pentru adolescenți) – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

BUCUREȘTI, Cursuri scurte: Ghid de supraviețuire în adolescență, Atelier 3. Iubirea, între sexualitate și emoție (modul pentru adolescenți)

11 noiembrie 2017 @ 18:00 - 21:00

210 LEI 3 MODULE

Să ne străduim să înțelegem ce este dragostea adevărată și că a iubi este o decizie.
Dragostea nu înseamnă ”dă-mi” ci ”primește”. Ea nu este autentică atunci când îl iubim pe celălalt pentru ceva- de pildă, pentru că se poartă frumos cu noi, pentru că este frumos, bogat s.a.m.d. O asemenea dragoste se cheamă egoism ”Iubesc fiindcă celălalt îmi face plăcere”.

Foarte frecvent, îndrăgostirea este caracterizată de o atitudine consumistă și de incapacitatea de sacrificiu.

Ce se întâmplă la acest curs?

Ridicăm la fileu câteva întrebări pentru adolescenți, încercând astfel să clarificăm ce înseamnă să te îndrăgostești și ce înseamnă să iubești de fapt.

Este un subiect extrem de important pentru adolescenți, subiect ce nu trebuie evitat ci, din contră, abordat cu mare delicatete. În adolescența, dragostea devine un scop pe care doresc neapărat să îl atingă. Își doresc aproape cu diperare să iubească și să fie iubiți. Valorile materiale par inexistente pentru ei, ceea ce își doresc la nebunie în viața lor, este iubirea. Se simt pregătiți pentru ea și vor să își găsească sufletele pereche.

Ca adolescent trebuie să înțelegi că viața trebuie trăită pas cu pas, nu prea devreme, nici prea tărziu, fiecare etapă trebuie luată ca atare, încet și sigur.

 

Pentru a va inscrie folositi acest formular.

Detalii

Data:
11 noiembrie 2017
Timp:
18:00 - 21:00
Preţ:
210 LEI 3 MODULE
Eveniment Category:
Eveniment Tags:

Organizator

Școala Familiei București
Telefon:
0723.222.007
Email:
bucuresti@scoala-familiei.ro

Altele

Trainer:
Iulia ȚoȚa
Din orașul:
București

Comments are closed.