În lumea copiilor atipici – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

În lumea copiilor atipici

29 iunie 2021 @ 20:00 - 21:30

50 lei

Într-o lume standardizată, într-un sistem educațional construit pentru a urmări doar anumiți parametri, există copii care nu se potrivesc tiparelor…

Fie că sunt copii excepționali, fie că sunt copii cu dizabilități, cu provocări în sfera funcțiilor executive, copii cu tulburări în diverse sfere, copiii atipici se confruntă adesea cu provocarea de a se conforma unor cerințe care pentru noi, ceilalți pot părea banale.

Despre acești copii și tineri auzim (sau ne găsim uneori spunând) „nu vrea să facă”, „nu face decât ce-I place”, „lasă-l, că oricum nu înțelege”, „ar trebui scurutat un pic”, „nu e în stare să se adune”, „când vrea, imediat face…”, „brânză bună în burduf de câine”, este așa/altfel. Auzindu-ne, cu timpul, ei pot devein așa cum îi descriem noi. Însă, cum stau lucrurile în realitate?

A venit timpul unui prim atelier dedicat exclusive copiilor atipici. Despre ce vom discuta:

  • Ce înseamnă copil atipic?
  • Care sunt nevoile unui copil atipic?
  • Cum să-i fim alături, dincolo de fricile de părinte?
  • Cum să dezvoltăm autonomia copilului atipic?

Te invităm la o primă incursiune online  „În lumea copiilor atipici” – marți 29 iunie 2021, ora 20.00, alături de formatoarea Ștefania Hălăucă.

Având studii în Asistență Socială și competențe în Consiliere în Asistență Socială, Ștefania Hălăucă activează de peste 14 ani în mediul socio-educațional, lucrând atât cu copii și tineri din medii defavorizate, cât și cu copii cu nevoi speciale și familii în situație de criză. La Școala Familiei susține formări despre eliberarea de dependențe, întâmpinarea nevoilor copiilor, relația de autoritate și alte teme de interes. 
Atelierele Școala Familiei sunt concepute pe principiul învățării experiențiale, sunt interactive. Numărul limitat de participanți îți oferă cadrul ideal pentru a participa activ la discuții și pentru a găsi soluții personalizate la situațiile care te frământă. În plus, interacționând cu alți părinți aflați în situații similare, cu valori similare, ai ocazia să cunoști și să te împrietenești cu oameni noi. Atelierele Școala Familiei sunt pentru tine!
Înscrieri în formular
Tarif de participare atelier: 50 lei/ persoană
Acesta se direcționează în momentul înscrierii în contul Asociației Școala Familiei:
RO 26 BTRL RON CRT 0389793301

Detalii

Data:
29 iunie 2021
Timp:
20:00 - 21:30
Preţ:
50 lei

Altele

Trainer:
Ștefania Hălăucă
Din orașul:
București
Contribuție curs:
50 lei/ persoană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *