Emoțiile copiilor noștri II (atelier online) – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Emoțiile copiilor noștri II (atelier online)

15 iunie 21 @ 20:00 - 21:30

50 lei

Emoțiile și copiii noștri sunt aproape două lucruri iseparabile. Copiii sunt primii care își manifestă, de cele mai multe ori, emoțiile în forma lor cea mai pură: se înfurie imediat, se tăvălesc dacă nu primesc ceea ce vor, țipă, trântesc uși, oferă insulte etc. Uneori simțim și noi, părinții, că trăim într-un carusel alături de ei, că nu avem timp nici să respirăm d-apoi să ne plictisim.

Emoțiile fac viața mai colorată și tot ele sunt cele care ne oferă informații importante despre noi în raport cu ceilalți și cu mediul înconjurător. Ce ne-am face fără ele?

Descoperirile noi din neuroștiințe subliniază importanța dezvoltării capacității de a ne înțelege emoțiile noastre (ca adulți) și de a le regla pe cele ale copiiilor noștri. Această capacitate este în măsură să-i sprijine pe copii în sensul unei dezvoltări armonioase, complete și optime. Fără a ști cum să facem față nevoilor copiilor noștri este foarte dificil să ne putem conecta real la ei.

Vă invităm la acest curs pentru a descoperi:

– Emoțiile și rolul lor profund în viața oamenilor,

– Emoții care tulbură și cum le putem „descurca”,

– Ce spun de fapt emoțiile,

– Cum ne putem adresa nevoilor din spatele emoției.

Continuăm periplul prin lumea emoțiilor copiilor (dar și ale noastre), alături de psih. Roxana Puiu, marți – 15 iunie 2021, la ora 20.00, online – pe zoom.

Emoțiile copiilor noștri II – un atelier recomandat părinților cu copii între 3 și 12 ani.

Psiholog și psihoterapeut sistemic de familie și cuplu, specializat pe lucrul cu emoțiile. Specialist în educație specializat pe educația alternativă, formator și mamă, Roxana Puiu este pasionată de echilibru și firesc, de cultivarea relațiilor frumoase în familie și de educația cu blândețe.
Atelierele Școala Familiei sunt concepute pe principiul învățării experiențiale, sunt interactive. Numărul limitat de participanți îți oferă cadrul ideal pentru a participa activ la discuții și pentru a găsi soluții personalizate la situațiile care te frământă. În plus, interacționând cu alți părinți aflați în situații similare, cu valori similare, ai ocazia să cunoști și să te împrietenești cu oameni noi. Atelierele Școala Familiei sunt pentru tine!
Înscrieri în formular
Tarif de participare atelier: 50 lei/ persoană
Acesta se direcționează în momentul înscrierii în contul Asociației Școala Familiei:
RO 26 BTRL RON CRT 0389793301

Detalii

Data:
15 iunie 21
Timp:
20:00 - 21:30
Preţ:
50 lei

Altele

Trainer:
psih. Roxana Puiu
Din orașul:
București
Contribuție curs:
50 lei/ persoană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *