Cum să creștem cititori pasionați (atelier online) – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cum să creștem cititori pasionați (atelier online)

25 mai 21 @ 20:00 - 21:30

50 lei

 Cărțile sunt o modalitate excelentă de realizare a conexiunii între părinșți și copii. Tot ele sunt cele care ajută copiii să-și dezvolte comunicare prin îmbunătățirea vocabularului, dar și prin lărgirea orizontului de găndire – mai mult decăt o poate face orice mijloc media.

Cărțile sunt interactive și îi ajută pe copii să dezvolte capacitatea de reflecție, îi ajută să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși dar și lumea din jur. Cu toate acestea, în ziua de astăzi, ne este din ce în ce mai greu ca părinți, educatori sau bunici să mai reușim să aprindem această scânteie a dorinîei de a ști, de a descoperi și de a cunoaște universul cuprins în paginile unei cărți. Mulți trăim cu nostalgia “vremurilor” în care oamenii (inclusiv copiii) își puteau ține companie singuri, doar în prezența unei cărți.

Sămânța dorinței de a crește și de a cunoaște există în fiecare copil, mai important decât atât este să reușim să o menținem vie, proaspătă și să-i dăm voie să crească și să se transforme în acel stejar falnic la umbra căruia ne vom odihni odată.

Te invităm la cursul nostru pentru a afla modalități prin care poți crește cititori pasionați și nu numai! Vom mai discuta și despre bucuria de a învăța, cum este ea deseori umbrită și cum o putem face să înflorească.

„Cum să creștem cititori pasionați” – un atelier dedicat părinților cu copii între 0 și 12 ani, susținut de formatoarea și psih. Roxana Puiu. Marți, 25 mai 2021, ora 20.00 – online, pe zoom.

Psiholog și psihoterapeut sistemic de familie și cuplu, specializat pe lucrul cu emoțiile. Specialist în educație specializat pe educația alternativă, formator și mamă, Roxana Puiu este pasionată de echilibru și firesc, de cultivarea relațiilor frumoase în familie și de educația cu blândețe.
Atelierele Școala Familiei sunt concepute pe principiul învățării experiențiale, sunt interactive. Numărul limitat de participanți îți oferă cadrul ideal pentru a participa activ la discuții și pentru a găsi soluții personalizate la situațiile care te frământă. În plus, interacționând cu alți părinți aflați în situații similare, cu valori similare, ai ocazia să cunoști și să te împrietenești cu oameni noi. Atelierele Școala Familiei sunt pentru tine!
Înscrieri în formular
Tarif de participare atelier: 50 lei/ persoană
Acesta se direcționează în momentul înscrierii în contul Asociației Școala Familiei:
RO 26 BTRL RON CRT 0389793301

Detalii

Data:
25 mai 21
Timp:
20:00 - 21:30
Preţ:
50 lei

Altele

Trainer:
psih. Roxana Puiu
Din orașul:
București
Contribuție curs:
50 lei/ persoană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *