Constanța: 3. Ne creștem diferit fetele față de băieți? – sau despre grija față de specificul fiecăruia – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Constanța: 3. Ne creștem diferit fetele față de băieți? – sau despre grija față de specificul fiecăruia

8 februarie 20 @ 10:00 - 13:00

45 lei

Contextul atelierului

Părinții care au și fete și băieți pot observa cu ușurință diferențe între ariile lor de interes, felul în care abordează joaca sau chiar comunicarea.

În învățământul de masă  există clase mixte fete-băieți. Școala nu se complică prea mult cu diferențele dintre copii, fiind foarte puține contexte în care acestea sunt luate în considerare…noi ar trebui să avem asta în vedere?

Obiectivul atelierului

Participanții vor afla informații corecte despre caracteristicile specifice masculine și feminine și vor găsi răspunsuri la întrebări precum:

Cum ar trebui sa ne comportam cu băieții și cum ar trebui să ne creștem fetele astfel încât fiecare dintre ei să poată să se dezvolte armonios și să ducă o viață împlinită?

Care sunt etapele dezvoltării pentru fiecare în parte?

Când se manifestă diferențele cognitive și comportamentale?

Diferențele de la nivel neurologic, fizic  se resfrâng asupra capacității și modului de învățare, de asimilare a informațiilor?

Care sunt acțiunile directe pe care să le avem in vedere ca părinți, ca educatori?

Formator

Iulia ȚOȚA este căsătorită, mamă a șapte copii între 3 și 19 ani, promovează educația în respectul firescului și a valorilor autentice.
Formator Școala Familiei și organizatoarea taberelor Școala Familiei. Este fondatoarea Complexului Educațional Copil Isteț – grădiniță și after-school și administrează agenția TotaL Comunicare|TLCom.ro cu experiență în publicitate, promovare Out-of-Home media, organizarea de evenimente, producții media, strategie outdoor, grafică și producție publicitară.

Cost de participare: 

180 lei/ curs/ persoană 

45 lei/atelier/ persoană

 

Detalii

Data:
8 februarie 20
Timp:
10:00 - 13:00
Preţ:
45 lei
Eveniment Category:

Altele

Trainer:
Iulia Țoța
Din orașul:
București
Contribuție curs:
180 lei/curs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *