BUCUREȘTI, Cursuri scurte: Educația copiilor noștri între realitate și virtual. Atelier 3,Bullying-ul și CyberBullying-ul – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

BUCUREȘTI, Cursuri scurte: Educația copiilor noștri între realitate și virtual. Atelier 3,Bullying-ul și CyberBullying-ul

15 octombrie 2017 @ 15:00 - 18:00

210 LEI 3 module

Conform datelor UNICEF, România este pe locul I în Europa la numărul de elevi cu vârsta între 11 și 15 ani care agresează alți colegi.
Mai mult, studiile Salvați Copiii arată că 1 din 4 copii este umilit în mod repetat în fața colegilor în școlile romanesti.
Auzim deseori de copii anxioși, dependenți (de tablete sau dulciuri), furioși sau predispuși la comportamente extreme, precum fuga de realitate sau chiar suicid.

Tachinari precum – ”Aragaz cu patru ochi”, ”balenă”, ”urâtule”, izolarea unui copil – ”Nu mai vorbiți cu ea!”, deposedarea de bunuri prin forță, sau chiar agresiunile fizice, toate aceste comportamente intră sub aceeași denumire umbrelă – Bullying.

La cursul nostru, ne propunem să întelegem în primul rând ce înseamnă cu adevarat termenul de bullying, cauzele care duc la un astfel de comportament și cum putem gestiona atât copiii care manifestă un astfel de comportament dar și pe cei care primesc un asemenea tratament.

Obiectivul – constientizarea și familiarizarea participanților cu termenul de bullying și metode de gestionare a acestuia în colectivitate.

Detalii

Data:
15 octombrie 2017
Timp:
15:00 - 18:00
Preţ:
210 LEI 3 module
Eveniment Category:

Organizator

Școala Familiei
Telefon:
0722 888 133
Email:
contact@scoala-familiei.ro
Sit web:
scoala-familiei.ro

Altele

Trainer:
Psih. Maria Chipon
Din orașul:
București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *