București – Viața bate… parentingul – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București – Viața bate… parentingul

8 februarie 21 @ 18:00 - 20:00

Construim strategii, stabilim reguli, adoptăm rezoluții, plănuim și….ne întâlnim față în față cu practica.

Desigur, se întâmplă ca pregătirea ta, ca părinte, tot ce ai prevăzut, să se potrivească mănușă cu situația și să ”bifezi” glorios aplicarea unei reguli, sau antrenarea unui aspect important al caracterului copilului tău. Iar în acel moment satisfacția e pe măsură.

Ce se întâmplă însă atunci când lucrurile ies din orice scenariu prevăzut?
Ce faci când teoria și scenariile nu mai merg?
Când totul se dă peste cap și trebuie să te ocupi de urgența imediată?
Care sunt instrumentele cu care e bine să te echipezi pentru neprevăzut, astfel încât, indiferent de situație, copilul tău, tu și întreaga familie să aveți de câștigat din momentele de criză?
Iată câteva întrebări de început în dialogul „Viața bate… parentingul” – sau cum să lucrăm cu neprevăzutul, atelier pe care vi-l propunem luni seara, în intervalul 18.00-20.00.

Dacă ești din București și  vrei să afli posibile răspunsuri, posibile soluții la aceste întrebări sau dorești să problematizezi alte aspecte alte neprevăzutului vieții de părinte, te invităm să participi FIZIC la atelierele „Viața bate… parentingul” din AFI HUB PROEDUS. Sesiunile dedicate părinților de adolescenți se desfășoară luni seara, în intervalul 18.00-20.00. 

AFI HUB PROEDUS  este cel mai mare hub educațional din București dedicat copiilor, părinților, cadrelor didactice și organizațiilor non-guvernamentale din domeniul educației.

Iulia Ţoţa este facilitator şi formator. Ca fondator al Complexul Educaţional „Copil Isteţ”, și-a consolidat experienţa în educaţie, dar şi în publicitate şi organizare de evenimente. Dincolo de experiența profesională, este mamă a şapte copii și promovează educația în respectul firescului și a valorilor autentice. Ca formator Școala Familiei, Iulia s-a specializat în ateliere și programe dedicate relaţiei părintelui cu copilul adolescent şi provocările pe care această vârstă le aduce în familie şi în viaţa tinerilor înşişi.

Activitățile se desfășoară în condițiile respectării tuturor normelor de protecție și distanțare socială, în contexul pandemiei actuale.

ÎNSCRIERI ȘI PROGRAM COMPLET AICI! 

Detalii

Data:
8 februarie 21
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Category:

Organizator

Școala Familiei
Telefon:
0722 888 133
Email:
contact@scoala-familiei.ro
Sit web:
scoala-familiei.ro

Altele

Trainer:
Iulia Țoța
Din orașul:
București
Gratis:
DA

Loc de întâlnire

AFI HUB PROEDUS
bd Vasile Milea nr 4
București,România
+ Harta Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *