București – Primii ani sunt grei… Copy – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București – Primii ani sunt grei… Copy

8 februarie 21 @ 11:30 - 13:00

Copilul meu va fi inteligent, bun, descurcăreț, echilibrat, deștept, ager, manierat, iubitor, puternic, independent, lider, sociabil… Copilul meu se va dezvolta….
Copilul crește și se dezvoltă frumos numai în măsura în care noi, ca părinți, reușim să-i oferim „nutrienții” de care are nevoie, selectând pentru el ceea ce este cu adevărat vital și important.
Deseori, în lumea în care noi trăim, ne este greu să ne mai dăm seama ce contează cu adevărat și ne împrăștiem energia în van, pe lucruri care nu contează atât de mult.

La aceste sesiuni de workshopuri vom dezbate alături de formatoarea, psihologul și psihoterapeutul Roxana Puiu  factorii care contribuie la dezvoltarea armonioasă a copilului mic precum și câteva trucuri pt un început de viață optim.

Vino luni, 8 februarie 2021, la ora 11.30, la AFI HUB PROEDUS (Afi Palace Cotroceni, etajul 1) și începe o nouă călătorie în lumea vieții de părinte!

*Activitățile se desfășoară în condițiile respectării tuturor normelor de protecție și distanțare socială, în contexul pandemiei actuale.

ÎNSCRIERI ȘI PROGRAM COMPLET AICI!

Detalii

Data:
8 februarie 21
Timp:
11:30 - 13:00
Eveniment Category:

Organizator

Școala Familiei
Telefon:
0722 888 133
Email:
contact@scoala-familiei.ro
Sit web:
scoala-familiei.ro

Altele

Trainer:
psih. Roxana Puiu
Din orașul:
București
Gratis:
DA

Loc de întâlnire

AFI HUB PROEDUS
bd Vasile Milea nr 4
București,România
+ Harta Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *