București – Părinți și încă îndrăgostiți – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București – Părinți și încă îndrăgostiți

14 februarie 21 @ 18:00 - 20:00

A fi tânăr, îndrăgostit și fără griji este poate amestecul cel mai dorit de către toți cei dintre noi care am ajuns părinți și ne simțim copleșiți și  apăsați de toate grijile acestei vieți.

Tânjim la perioada de „dinainte” de copii și nu sunt rare momentele în care am fugi (dacă s-ar putea) în brațele soțului/soției care „a fost, dar nu mai este” cel/cea alături de care ai ales să-ți petreci viața.

Vestea bună e că nu trebuie să dai timpul înapoi, dragostea și starea de bine alături de partenerul tău se poate construi. Nu este un dat, este un construct! Pas cu pas construim o relație în care nu uităm ce înseamnă starea euforică pe care o trăiam la începutul relației.
Vino alături de noi să afli câteva din secretele acestei relații! Mai departe depinde doar de voi.
Sunt așteptati păinți și copii de toate vârstele (copiii vor fi ocupați în incinta Hubului cu atelierele și activitățile propuse de Muzeul Copiilor București).
Te așteptăm duminică, 14 februarie 2021, în intervalul 18.00-20.00 la atelierul „Părinți și încă îndrăgostiți” de la AFI HUB PROEDUS (Afi Palace Cotroceni) pentru a găsi soluțiile cele mai potrivite familiei tale!
AFI HUB PROEDUS  este cel mai mare hub educațional din București dedicat copiilor, părinților, cadrelor didactice și organizațiilor non-guvernamentale din domeniul educației.
Psiholog, psihoterapeut și pedagog, formatoarea Roxana Puiu este pasionată de echilibru și firesc, de cultivarea relațiilor frumoase în familie și de educația cu blândețe.
Activitățile se desfășoară în condițiile respectării tuturor normelor de protecție și distanțare socială, în contexul pandemiei actuale.

ÎNSCRIERI ȘI PROGRAM COMPLET AICI! 

Detalii

Data:
14 februarie 21
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

AFI HUB PROEDUS
bd Vasile Milea nr 4
București,România
+ Harta Google

Altele

Trainer:
psih. Roxana Puiu
Din orașul:
București
Gratis:
DA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *