București – De ce nu ne mai ascultă copiii? – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București – De ce nu ne mai ascultă copiii?

11 februarie 21 @ 10:00 - 12:00

… cum le vorbim și cum ne vorbim noi, părinții, între noi? Ce îi învățăm și ce le arătăm copiilor despre comunicare? 

Pentru că de aici, de la o comunicare deficitară apar neînţelegerile, conflictele, care de multe – de prea multe ori escaladează şi se ajunge la situaţii încordate ce ar fi putut fi evitate dacă s-ar fi cunoscut importanţa unei comunicări constructive. Când comunicăm avem o sarcina dificilă de care adesea nu ne dăm seama şi de aceea de multe o privim cu indiferență, suntem neglijenţi. Trebuie să punem în cuvinte trăiri, sentimente şi pentru asta trebuie să avem grijă să comunicăm în aşa fel încât celălalt să înţeleagă exact ce vrem să transmitem, să găsim cuvintele potrivite pentru a comunica căci altfel se poate distorsiona și altera mesajul.

Să încercăm să înţelegem şi să acceptăm că suntem diferiţi şi prin comunicarea noastră să încercăm să zidim relaţiile nu să dărâmăm. Să conştientizăm faptul că interiorul nostru este exteriorizat prin stilul de vorbire.

 

Obiectivele acestei serii de ateliere: 

Înţelegerea mecanismelor comunicării
Conştientizarea nevoilor de comunicare
Înţelegerea unor reguli de comunicare eficientă pentru îmbunătăţirea atmosferei în familie şi a relaţiilor dintre membri
Realizarea unui plan de schimbare a modului de comunicare in familie.

Te așteptăm joi dimineață, în intervalul 10.00-12.00 la atelierele „De ce nu ne mai ascultă copiii” (dedicate tuturor părinților) de la AFI HUB PROEDUS (Afi Palace Cotroceni) pentru a găsi soluțiile cele mai potrivite familiei tale!
AFI HUB PROEDUS  este cel mai mare hub educațional din București dedicat copiilor, părinților, cadrelor didactice și organizațiilor non-guvernamentale din domeniul educației și
Gratiela Tulea este Președinte al Asociației Școala Familiei. Predă limba franceză la un liceu bucureștean din anul 2003. A devenit formator din credința fermă că pentru a avea copii bine educați, e nevoie de părinți implicați și informați. Este pasionată de educație, interesată de sclipirea de bucurie din ochii copiilor, crede că trebuie să existe o soluție pentru a educa frumos copiii fără a le pierde copilăria.

Activitățile se desfășoară în condițiile respectării tuturor normelor de protecție și distanțare socială, în contexul pandemiei actuale.

ÎNSCRIERI ȘI PROGRAM COMPLET AICI! 

Detalii

Data:
11 februarie 21
Timp:
10:00 - 12:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

AFI HUB PROEDUS
bd Vasile Milea nr 4
București,România
+ Harta Google

Altele

Trainer:
prof. Grațiela Tulea
Din orașul:
București
Gratis:
DA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *