București – Cum formăm caracterul copiilor noștri? – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București – Cum formăm caracterul copiilor noștri?

11 februarie 21 @ 12:00 - 14:00

Toți părinții doresc să ofere ceea ce este cel mai bun pentru copiii lor…

 

Aceasta poate să însemne de exemplu copii mai puternici, mai deștepți și de succes (personal și profesional). Educația pentru caracter presupune „efortul deliberat făcut pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă, să le pese de și să acționeze conform unor valori etice esențiale”. Pentru că atunci când ne gândim ce fel de caracter dorim să aibă copiii noștri, este evident că ne dorim să fie capabili să judece ce este bine și ce este rău, să le pese de ceea ce este bine și să facă ceea ce ei cred că este bine, în ciuda presiunii din afară sau a tentației din interior. Este esențial să putem să ne educăm copiii astfel încât deciziile lor să fie aceleași și când suntem și când nu suntem cu ei. Pentru că tot ceea ce rămâne atunci când copiii sunt nesupravegheați este caracterul.

Despre ce vom discuta:

Ce este personalitatea și ce este caracterul
Cunoști și conștientizezi trăsăturile de caracter ale copilului tău
Care sunt trăsăturile de caracter pe care vrei să le cultivi la copilul tău
Cum îi dai copilului repere sănatoase care să-l ajute să ia decizii bune în viaţă
Știe copilul tău cum să gestioneze eșecurile?
Îţi înveţi copilul cum să evite comportamentele nedorite?
Te așteptăm joi la prânz, în intervalul 12.00 – 14.00 la atelierele „De ce nu ne mai ascultă copiii” (dedicate tuturor părinților) de la AFI HUB PROEDUS (Afi Palace Cotroceni) pentru a găsi soluțiile cele mai potrivite familiei tale!
AFI HUB PROEDUS  este cel mai mare hub educațional din București dedicat copiilor, părinților, cadrelor didactice și organizațiilor non-guvernamentale din domeniul educației.
Gratiela Tulea este Președinte al Asociației Școala Familiei. Predă limba franceză la un liceu bucureștean din anul 2003. A devenit formator din credința fermă că pentru a avea copii bine educați, e nevoie de părinți implicați și informați. Este pasionată de educație, interesată de sclipirea de bucurie din ochii copiilor, crede că trebuie să existe o soluție pentru a educa frumos copiii fără a le pierde copilăria.

 

Activitățile se desfășoară în condițiile respectării tuturor normelor de protecție și distanțare socială, în contexul pandemiei actuale.

ÎNSCRIERI ȘI PROGRAM COMPLET AICI! 

Detalii

Data:
11 februarie 21
Timp:
12:00 - 14:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

AFI HUB PROEDUS
bd Vasile Milea nr 4
București,România
+ Harta Google

Altele

Trainer:
prof. Grațiela Tulea
Din orașul:
București
Gratis:
DA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *