București – Adolescenții noștri din camerele închise – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

București – Adolescenții noștri din camerele închise

27 februarie 21 @ 18:00 - 20:00

Distanțare, izolare, online, până la suprasaturare. Într-o perioadă a vieții în care socializarea și conectarea joacă un rol esențial în viața tinerilor, îi vedem tot mai mult împinși în virtual, privați de o parte din contextele clasice, prielnice dezvoltării lor.

Care sunt cele mai pregnante nevoi ale adolescenților acum?
Ore îi cunoaștem cu adevărat pe adolescenții din viețile noastre?
Ce putem face, ca să le fim alături?

Dacă ești din București și  vrei să afli posibile răspunsuri, posibile soluții la aceste întrebări sau dorești să problematizezi alte aspecte alte interacțiunii cu ”tinerii din ziua de azi”, te invităm sa participi FIZIC la atelierele „Adolescenții noștri din camerele închise” din AFI HUB PROEDUS. Sesiunile dedicate părinților de adolescenți se desfășoară sâmbătă seara, în intervalul orar 18.00 -20.00. 

AFI HUB PROEDUS  este cel mai mare hub educațional din București dedicat copiilor, părinților, cadrelor didactice și organizațiilor non-guvernamentale din domeniul educației.

Iulia Ţoţa este facilitator şi formator. Ca fondator al Complexul Educaţional „Copil Isteţ”, și-a consolidat experienţa în educaţie, dar şi în publicitate şi organizare de evenimente. Dincolo de experiența profesională, este mamă a şapte copii și promovează educația în respectul firescului și a valorilor autentice. Ca formator Școala Familiei, Iulia s-a specializat în ateliere și programe dedicate relaţiei părintelui cu copilul adolescent şi provocările pe care această vârstă le aduce în familie şi în viaţa tinerilor înşişi.

Vă așteptăm așadar sâmbătă, 27 februarie 2021, la AFI Palace Cotroceni, etajul 1, începând cu ora 18.00, la ateliere Școala Familiei dedicate părinților de adolescenți, la AFI HUB PROEDUS!

Activitățile se desfășoară în condițiile respectării tuturor normelor de protecție și distanțare socială, în contexul pandemiei actuale.

ÎNSCRIERI ȘI PROGRAM COMPLET AICI!

Detalii

Data:
27 februarie 21
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Category:

Organizator

Școala Familiei
Telefon:
0722 888 133
Email:
contact@scoala-familiei.ro
Sit web:
scoala-familiei.ro

Altele

Trainer:
Iulia Țoța
Din orașul:
București
Gratis:
DA

Loc de întâlnire

AFI HUB PROEDUS
bd Vasile Milea nr 4
București,România
+ Harta Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *