Brăila: Conferință „Familia, comunitatea și provocările cotidiene – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Brăila: Conferință „Familia, comunitatea și provocările cotidiene

27 octombrie 2019 @ 17:00 - 19:30

Într-o lume în care timpul pare că se scurtează, nevoile par să se înmulțească ș stresul este tot mai prezent în viața noastră, familia – colțul nostru de bucurie și împlinire – are tot mai mult de suferit. 

În pleiada de paradoxuri ce ne înconjoară suntem asaltați de informații, însă de multe ori nu de cele ce ne sunt de folos, lucrăm tot mai mult – la serviciu și acasă – petru a asigura familiei un nivel de trai cât mai bun, în detrimentul timpului petrecut împreună ca simpli soți, părinți și copii, amânăm lucurrile mici pnă ce ne trezim în situații de criză majoră, simțindu-ne neputincioși…

Cu toate acestea familia este colțul nosttru de Rai și DA!, mertă toate investițiile noastre majore: atenție, disponibilitate, căldură, răbdare, timp și resurse. Iar când familia restrânsă este în dificultate, familia exitinsă și comunitatea pot fi puncte cheie de sprijin pentru dezvoltarea armonioasă a familiilor.

Ne-am propus astfel ca la reluarea programului Școala Familiei la Piatra Neamț să discutăm despre provocările cotidiene ale familiei și rolul esențial al comunităților bazate pe valori similare de a asigura mediul propice pentru reglarea nivelului de stres, însănătoșirea și întărirea relațiilor sănătoase din interiorul și exteriorl familiei, pentru o viață mai senină.

Toate acestea, dar și multe alte aspecte ale familiei și comunității le vom discuta împreună cu biofizician dr. Virgiiu Gheorghe duminică, 27 octombrie, ora 17.00. 

Inițțiator și fondator al programului Scoala Familiei, Virgiliu Gheorghe este biofizician, doctor în bioetică al Universității Aristotel din Tesalonic și autorul a nenumărate articole precum și a câtorva cărți de referință din acest domeniu, publicate atât în țară cât și în străinătate.
În conferințele și aparițiile sale la televiziune, dr. Virgiliu Gheorghe tratează teme legate de familia în societatea modernă, tehnologie și media și impactul pe care îl au acestea asupra copiilor și tinerilor în special.

INTRAREA ESTE LIBERĂ în limita locurilor disponibile! 

Înscrierile OONLINE sunt închise!
Mai sunt locuri disponibile în sală pentru cei care nu au reușit încă să se înscrie.
Accesul în sală se face începând cu ora 16..05, iar rezervările făcute online vor fi păstrate până la ora 16.40.
Vă așteptăm cu drag la Muzeul Brăilei „Carol I”!

Urmărește calendarul Școala Familiei de la Brăila și află ce ateliere sunt disponibile toamna aceasta!

Detalii

Data:
27 octombrie 2019
Timp:
17:00 - 19:30
Eveniment Category:

Altele

Trainer:
biof. dr. Virgiliu Gheorghe
Din orașul:
București
Gratis:
DA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *