BOTOȘANI: Mesajele mediatice, între distracție și libertate – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

BOTOȘANI: Mesajele mediatice, între distracție și libertate

16 februarie 19 @ 13:30 - 16:30

50 lei

„True!”, „Boss!”, „Cool!”, „LOL”, „Whaaa!?…”, „Sexy”, „slim”, „ce-ai făcut bobiţã?…” hmm! atâtea cuvinte, sintagme si atitudini cât n-ar încăpea intr-o carte au făcut și fac valuri, ni se par cele mai potrivite pentru modul nostru de exprimare sau ne dau „puterea” de a juca tolul unui personaj asa cum peste tot ni se spune că ne-am dorit să fim, că ar „trebui” să fim…
Sunt toate acestea ale noastre? Ne reprezintă cu adevărat, sau ne „acoperă” cu o mască? Iar dacă nu ne aparțin… de unde vine? 

Media este prezentă peste tot în jurul nostru și ne trimite multe mesaje: de la povești dramatice, la idei de vise, de la idealuri de frumusețe la idealuri de forță și succes. Insta, facebook, youtube, Hollywood, TV, iată doar câteva surse de mesaje care au ajuns să facă parte din viața noastră de zi cu zi… Pe nevăzute, fetele încearcă să arate într-un anumit fel și să se facă plăcute, adorate, băieții ajung să-și dorească să câștige rapid, să fie cuceritori și experimentați…  cu orice preț.

Atelierul cuprinde numeroase exemple și studii de caz pe: spoturi publicitare, desene animate, jocuri PC. Partea practică implică dezvoltarea abilitaților de vizionare critică a producțiilor video.

 

Cost de participare: 

50 lei/ persoană

 

 

Detalii

Data:
16 februarie 19
Timp:
13:30 - 16:30
Preţ:
50 lei
Eveniment Category:

Organizator

Școala Familiei Botoșani
Telefon:
0745001411

Altele

Trainer:
Dan Alexandru Florea
Din orașul:
Brașov
Contribuție curs:
50 lei

Loc de întâlnire

Casa Armatei, Botoșani
Str Ștefan Luchian
Botoșani,România
+ Harta Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *