BOTOȘANI, Conferință: Educăm diferit fetele față de băieți…? – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

BOTOȘANI, Conferință: Educăm diferit fetele față de băieți…?

8 decembrie 2018 @ 16:00 - 18:00

familie-fericita-curs-scurt

Pornim de la întrebarea ”Ne creștem diferit fetele față de băieți?”

Aceasta conferință atât de nișată a apărut ca o necesitate.

Atelierele Școlii Familiei care au ca subiecte comunicarea, caracteristicile masculine/ feminine, au arătat de fiecare dată că este necesară o abordare diferită a noastră, a părinților, în creșterea și educarea fetelor, respectiv a băieților.

Pe de o parte exista diferențe între nevoile unora și nevoile celorlalți, iar pe de altă parte exista diferențe între rolurile părinților și răspunsurile lor la nevoile copiilor , ale mamelor, respectiv ale taților.

Un alt aspect legat de identitatea de gen este comunicarea dintre părinte și copil, care este și ea influențată atât de genul părintelui, cât și de cel al copilului.

Este adevărat că suntem determinați anatomic, dar educația și formarea noastră afectivă trebuie să sprijine datele anatomice pentru o reală autodefinire și împlinire pe plan personal.

Vom încerca sa punctăm și să explicăm care sunt aceste diferențe și să discutăm despre caracteristicile și beneficiile relațiilor sănătoase: mamă-fiică, tată-fiică, respectiv mama-băiat, tată-băiat.

Despre Iulia ȚOȚA:

Este căsătorită, mamă a șapte copii între 3 și 19 ani, promovează educația în respectul firescului și a valorilor autentice.

Formator Școala Familiei și organizatoarea taberelor Școala Familiei. Este fondatoarea Complexului Educațional Copil Isteț – grădiniță și after-school și administrează agenția TotaL Comunicare|TLCom.ro cu experiență în publicitate, promovare Out-of-Home media, organizarea de evenimente, producții media, strategie outdoor, grafică și producție publicitară.

ÎNSCRIERI AICI!

Detalii

Data:
8 decembrie 2018
Timp:
16:00 - 18:00
Eveniment Category:

Organizator

Școala Familiei Botoșani
Telefon:
0745001411

Altele

Trainer:
Iulia Țoța
Din orașul:
București

Loc de întâlnire

Hotel Belvedere Botoșani
bd Mihai Eminescu nr 67
Botoșani,
+ Harta Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *