Baia Mare: Educația parentală în România. Opțiunea Școala Familiei – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Baia Mare: Educația parentală în România. Opțiunea Școala Familiei

13 aprilie 2018 @ 17:00 - 19:00

curs-complet

Dragi părinți și specialiști în educație din Baia Mare, vă invităm să ne cunoașteți! 

Părinții vor tot binele din lume propriilor copii. Dar cum știu ei care sunt cele mai bune lucruri de oferit? În avalanșa de informații zilnice, de sfaturi și recomandări ale diferiților specialiști dar și a multelor oferte de cursuri pentru dezvoltarea copiilor, părinții pot rămâne nedumeriți și se pot întreba: totuși, care e cel mai bun lucru pe care să îl ofer copilului meu?

În același timp, părinții înfruntă zilnic greutățile locului de muncă și seara, după o zi de lucru obositoare, doar un zâmbet al copilului este de ajuns ca să îi dea putere ca mâine să o ia de la capăt. Însă privindu-și seara copiii, există mulți părinți în România care se pot întreaba:

  • Oare copilul meu e fericit? Deși îi ofer tot ce n-am avut eu, de la jucării până la excursii, poate că ceva lipsește
  • Oare i-am dat atâta dragoste cât a avut el nevoie?
  • Este suficient timpul pe care îl petrec cu el?
  • Oare educația pe care i-o ofer, îl va face om de caracter în viață?
  • Cred că am mai făcut greșeli în educația lui, dar care sunt acelea?
  • Tableta și televizorul la care se uita atât de des, îi sunt oare de folos?
  • Dar mâncarea pe care i-o ofer, este sănătoasă?

Cunoscând aceste întrebări, Școala Familiei vine în întâmpinarea părinților preocupați de educația și dezvoltarea psiho-emoțională a propriilor copii și oferă prin modulele sale informații și recomandări la problemele din educație. Informațiile sunt bazate pe studii științifice din domenii conexe: neuropsihologie, sociologie, pedagogie, bioetică, comunicare. Iar modul de lucru cu părinții este unul interactiv, bazat pe dialog și simulări de grup, astfel încât toți participanții au posibilitatea să vorbească.

Cadoul cel mai mare pe care un părinte poate să îl facă propriului copil, este să se dea pe sine însuși copilului. Participând la cursurile noastre, veți deveni mai informat și mai pregătit pentru o nouă relație cu copilul dvs, acesta fiind cadoul pe care copilul probabil că îl așteaptă de foarte mult timp…

Vă așteptăm vineri, 13 aprilie 2018, la ora 17.00, la Facultatea de Litere, Centrul Universitar Nord Baia Mare, pentru a face cunoștiință cu Programul Școala Familiei și cu unul din cei mai activi traineri ai noștri, Iulia Țoța, care va și răspunde întrebărilor dumneavoastră.

Iulia ȚOȚA este căsătorită, mamă a șapte copii între 3 și 19 ani, promovează educația în respectul firescului și a valorilor autentice.
Formator Școala Familiei și organizatoarea taberelor Școala Familiei. Este fondatoarea Complexului Educațional Copil Isteț – grădiniță și after-school și administrează agenția TotaL Comunicare|TLCom.ro cu experiență în publicitate, promovare Out-of-Home media, organizarea de evenimente, producții media, strategie outdoor, grafică și producție publicitară.

Intrarea este liberă. Detalii

Data:
13 aprilie 2018
Timp:
17:00 - 19:00
Eveniment Category:

Organizator

Școala Familiei Baia Mare
Telefon:
0754 828 817
Email:
baiamare@scoala-familiei.ro
Sit web:
www.scoala-familiei.ro

Altele

Trainer:
Iulia Țoța
Din orașul:
București
Gratis:
DA

Loc de întâlnire

Facultatea de Litere Baia Mare
Str Victoriei nr 76
Baia Mare,România
+ Harta Google

Comments are closed.