Onești: Adolescența cu bucuriile și provocările ei – Scoala Familiei
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Onești: Adolescența cu bucuriile și provocările ei

18 februarie 2018 @ 16:00 - 18:00

40 lei
imagine-curs

Adolescența este o perioadă dificilă, însă foarte frumoasă! Acum au loc transformări extraordinare pe toate planurile și cel care până mai ieri era copil acum este pe drumul către maturitate. 

Părintele are nevoie să îşi asume responsabilitatea pentru drumul educaţional pe care l-a parcurs împreună cu copilul ajuns acum adolescent, să înţeleagă ce anume are el (părintele) de schimbat şi să nu înceteze să-i acorde adolescentului încrederea în posibilitatea schimbării.

În spatele oricărui adolescent care greşeşte, există un copil faţă de care s-a greşit. Greşeala parentală nu înseamnă că parintele face un lucru rău. Prea multă dragoste, prea multă protecţie sau prea multă toleranţă în copilărie se regăseşte adesea într-o adolescenţă cu probleme.

Cost de participare: 40 lei/persoană

(programul inclue coffee break)

Iulia Țoța a absolvit Universitatea Politehnică București, este fondatoarea Complexului Educațional Copil Isteț (2004) și administrează din 2002 agenția TotaL Comunicare|TLCom.ro cu experiență în publicitate, promovare Out-of-Home media, organizarea de evenimente, producții media, strategie de campanie outdoor, grafică și producție publicitară.
Este căsătorită, mamă a șapte copii, promovează educația în respectul firescului și a valorilor tradiționale. Facilitator, expert educațional, certificat sales skills, absolventă CODECS Open University School, absolventă a câtorva cursuri și specializări pe vânzări și abilități de prezentare.

Detalii

Data:
18 februarie 2018
Timp:
16:00 - 18:00
Preţ:
40 lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Sit web:
https://www.scoala-familiei.ro/adolescenta/

Altele

Trainer:
Iulia Țoța
Din orașul:
București
Contribuție curs:
40 lei

Loc de întâlnire

Centrul de Tineret Onestin
Victor Babeș, 16A
Onești,
+ Harta Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *