Echipa – Scoala Familiei

Virgiliu Gheorghe

Inițiator, fondator Școala Familiei

Virgiliu Gheorghe este biofizician, doctor în bioetică al Universității Aristotel din Tesalonic și autorul a nenumărate articole precum și a câtorva cărți de referință din acest domeniu, publicate atât în țară cât și în străinătate.
În conferințele și aparițiile sale la televiziune, dr. Virgiliu Gheorghe tratează teme legate de familia în societatea modernă, manipularea prin tehnologia mediatică și impactul pe care îl are această asupra copiilor și tinerilor în special.

Oana Moșoiu

Coordonator program de formare & formatori

Lector universitar - Facultatea de Psihologie și Științele Educației - lector – educația adulților, educație nonformală și tineret – acum, formator Tineret în Acțiune
Absolventă a Universității din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației – în prezent, susține cursuri și seminarii cu studenții aceleiași universități. Absolventă a masteratului Managementul și Evaluarea Organizațiilor și Programelor Educaționale din cadrul aceleiași facultăți.

Alina Mirică

Formator Focsani

Este MA în Studii Americane și PHD în Teologie Ortodoxă, cu teza „Rolul Mass-media în dezvoltarea tinerilor și a copiilor”. Funcționează în prezent ca profesor de limba engleză la o școală gimnazială din Vrancea, fiind, totodată, publicist și trainer în domeniul educației școlare, a adulților și a tinerilor. Fiind mamă a șase copii, interesele sale profesionale vizează dezvoltarea personală și profesională a cadrelor didactice, abordarea integrată a învățării, creșterea autonomiei în învățare a tinerilor și adulților, dar și promovarea unei educații parentale echilibrate, bazată pe comunicare, asumare, responsabilizare și colaborare.

Andreea Olteanu

Formator București

Este doctor în psihologia dezvoltării copilului, psihoterapeut specialist în terapie experiențială centrată pe adult, copil, cuplu și familie, terapie cognitiv-comportamentală și hipnoză ericksoniană; psiholog clinician - specialist; logoped, preşedinte al Asociației pentru dezvoltarea copilului şi a familiei.

Grațiela Tulea

Formator Bucuresti

Este absolventă a Facultății de Litere (2000) și a unui Master în Comunicare (2004), predă franceză la un Liceu bucureștean din anul 2003.   A devenit formator din credința fermă că pentru a avea copii bine educați, e nevoie de părinți implicați și informați.  
Este pasionată de educație, interesată de sclipirea de bucurie din ochii copiilor, crede sincer că trebuie să existe o soluție pentru a educa frumos copiii fără a le pierde copilăria. 
Mamă a patru fete și a doi băieți, găsește zilnic soluția de echilibru între a fi soție, mamă și profesoară. 

Iulia Țoța

Formator București, Organizator

Ca fondator al Complexul Educaţional „Copil Isteţ”, și-a consolidat experienţa în educaţie, dar şi în publicitate şi organizare de evenimente, tabere pentru copii și adolescenți, tabere pentru familii, expoziții. Este implicată în derularea unor programe de formare a personalului didactic din învățământul preuniversitar. Ca formator Școala Familiei, Iulia s-a specializat în ateliere și programe dedicate relaţiei părintelui cu copilul adolescent şi provocările pe care această vârstă le aduce în familie şi în viaţa tinerilor înşişi. GHIDUL DE SUPRAVIEȚUIRE ÎN ADOLESCENȚĂ conține ateliere pentru părinți, ateliere pentru adolescenți precum și ateliere comune părinți-adolescenți.

Lavinia Bratu

Formator Timișoara

Lavinia Melania Bratu, dr. biolog, terapeut medicină complementară și alternativă-consilier nutriție, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos și echilibrat”. Editor, autor a două cărți: "Dietetica -  o nouă filosofie de viață  - Despre schimbare, simplitatea, sănătate" - vol. 1 și "Hrană pentru minte, suflet și viață" - vol.2. În mijlocul oamenilor, mereu înconjurată de copii și părinți, parcurge întreaga sa activitate cu credință și nădejde în bine. ”Misiunea mea personala?  Să cresc printre oameni și să împărtășesc cu ei echilibrul, cumpătarea, înțelegerea, cunoașterea, bucuria și recunoștința acestui DAR numit VIAȚĂ.”

Laura Bercu

Facilitator Alba Iulia

Avocat, formator și mamă, Laura Bercu crede cu tărie în a face orice lucru cu asumare. Facilitează încă de la începutul programului Școala Familiei accesul părinților și comunităților la cursuri și ateliere croite special pentru nevoile lor.

Georgiana Ciucur

Formator Reșița

Formatoare, specialist în pedagogie și consiliere, cu o vastă experiență de lucru cu copii, tineri și familii, trainee în Psihoterapie Integrativă, Georgiana Ciucur este adepta lucrului bun, făcut temeinic. Coordonatoare a unui centru de tineret și mamă, este pasionată și susține ateliere pe tema educației făcută cu înțelepciune și de gestionarea eficientă a timpului.

Roxana Puiu

Formator București

Psiholog și psihoterapeut sistemic de familie și cuplu, specializat pe lucrul cu emoțiile. Specialist în educație specializat pe educația alternativă, formator și mamă, Roxana Puiu este pasionată de echilibru și firesc, de cultivarea relațiilor frumoase în familie și de educația cu blândețe.

Maria Iliescu

Formator Timișoara

Maria Iliescu este psiholog și psihoterapeut cu formare în Terapi Sistemică de Familie avizat de Colegiul Psihologilor din România, Are studii Universitare și Masterale în Psihologie obținute în cadrul Universității de Vest din Timișoara, Studii Doctorale în Psihologie cu tematica „Familiile interculturale”, multă experiență în terapia individuală și de grup, în lucrul cu copiii, adolescenții și cu familiile.

Gabriela Alexandru

Formator București

Profesor și formator, cu o experiență de peste 20 de ani în educația formală și non-formală, Gabriela Alexandru vine în întâmpinarea tinerilor și a părinților acestora cu teme de interes pentru reușita în viață: formarea identității, comunicare și relaționare, dezvoltarea autonomiei și a independenței, libertate și asumare.

Dina Bento

Formator București

Este asistent social si manager de resurse umane, are o experienta de 15 ani in domeniul social, dedicându-se in special copiilor aflati in dificultate, fizica si emotionala dar si a relatiilor interumane, in general.  Este mamă a doi copii, incurajeaza si scrie despre familie si importanta acesteia in educatia si dezvoltarea normala a copilului prin metode blande de lucru.  Este formator acreditat ANC, sustine cursuri pe diferite teme atat pentru parinti, cat si pentru angajatii din companii. 

Ștefania Hălăucă

Formator București, Organizator

Având studii în Asistență Socială și competențe în Consiliere în Asistență Socială, Ștefania Hălăucă activează de peste 14 ani în mediul socio-educațional, lucrând atât cu copii și tineri din medii defavorizate, copii cu nevoi speciale, cât și familii în situație de criză. La Școala Familiei susține formări despre eliberarea de dependențe, întâmpinarea nevoilor copiilor, relația de autoritate, precum li alte teme de interes, ocupându-se și de organizarea de evenimente: tabere, conferințe, întâlniri de comunitate.

Roxana Dincă

Formator Cluj-Napoca

Psiholog clinician și educator parental atestat Cercul Siguranței, consilier școlar și terapeut cu o vastă experiență de lucru cu părinții și copiii, Roxana Dincă este formator Școala Familiei de peste 3 ani, susținând ateliere despre atașament, relațiile intrafamiliale și sănătatea emoțională a tuturor membrilor familiei.