Echipa – Scoala Familiei

Virgiliu Gheorghe

Inițiator, fondator Școala Familiei

Virgiliu Gheorghe este biofizician, doctor în bioetică al Universității Aristotel din Tesalonic și autorul a nenumărate articole precum și a câtorva cărți de referință din acest domeniu, publicate atât în țară cât și în străinătate.
În conferințele și aparițiile sale la televiziune, dr. Virgiliu Gheorghe tratează teme legate de familia în societatea modernă, manipularea prin tehnologia mediatică și impactul pe care îl are această asupra copiilor și tinerilor în special.

Oana Moșoiu

Coordonator program de formare & formatori

Lector universitar - Facultatea de Psihologie și Științele Educației - lector – educația adulților, educație nonformală și tineret – acum, formator Tineret în Acțiune
Absolventă a Universității din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației – în prezent, susține cursuri și seminarii cu studenții aceleiași universități. Absolventă a masteratului Managementul și Evaluarea Organizațiilor și Programelor Educaționale din cadrul aceleiași facultăți.

Alina Mirică

Formator Focsani

Este mamă a 6 copii. Pe plan profesional, predă limba engleză din 2002. Are MA pe Studii Americane la Universitatea din București și un PHD pe Catehetică și Omiletică la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București, cu teza „Rolul Mass-media în dezvoltarea tinerilor și a copiilor”. 
Este interesată de importanța stilurilor parentale în educația copiilor precum și de cele mai bune metode de educare a caracterului copiilor.

Iulia Țoța

Formator Bucuresti

A absolvit Universitatea Politehnică București (1997).
Este fondatoarea Complexului Educațional Copil Isteț (2004), administrează din 2002 agenția TotaL Comunicare|TLCom.ro cu experiență în publicitate, promovare Out-of-Home media, organizarea de evenimente, producții media, strategie de campanie outdoor, grafică și producție publicitară.
Este căsătorită, mamă a șapte copii, promovează educația în respectul firescului și a valorilor tradiționale. Facilitator, expert educațional, certificat sales skills, absolventă CODECS Open University School, absolventă a câtorva cursuri și specializări pe vânzări și abilități de prezentare.

Grațiela Tulea

Formator Bucuresti

Este absolventă a Facultății de Litere (2000) și a unui Master în Comunicare (2004), predă franceză la un Liceu bucureștean din anul 2003.   A devenit formator acreditat ANC din credința fermă că pentru a avea copii bine educați, e nevoie de părinți implicați și informați.  
Este pasionată de educație, interesată de sclipirea de bucurie din ochii copiilor, crede sincer că trebuie să existe o soluție pentru a educa frumos copiii fără a le pierde copilăria. 
Mamă a patru fete și a doi băieți, găsește zilnic soluția de echilibru între a fi soție, mamă și profesoară. 

Lavinia Bratu

Formator Timișoara

Lavinia Melania Bratu, dr. biolog, terapeut medicină complementară și alternativă-consilier nutriție, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos și echilibrat”. Editor, autor a două cărți: "Dietetica -  o nouă filosofie de viață  - Despre schimbare, simplitatea, sănătate" - vol. 1 și "Hrană pentru minte, suflet și viață" - vol.2. În mijlocul oamenilor, mereu înconjurată de copii și părinți, parcurge întreaga sa activitate cu credință și nădejde în bine. ”Misiunea mea personala?  Să cresc printre oameni și să împărtășesc cu ei echilibrul, cumpătarea, înțelegerea, cunoașterea, bucuria și recunoștința acestui DAR numit VIAȚĂ.”

Dan Florea

Formator Brașov

Este formator acreditat ANC. Are master în cadrul departamentului de Relații Internaționale și Studii de Securitate al Universității Lucian Blaga din Sibiu. Este activ din 2005 în domeniul voluntariatului și al proiectelor sociale europene. 
Are experiență în organizarea de evenimente și traininguri. Este interesat de impactul ideologiilor asupra familiei. Obiectiv: contribuirea la schimbarea în bine a societății. Este căsătorit și are doi copii.

Ana Vrânceanu

Formator Focșani

Este avocat, trainer, consilier pentru dezvoltare personala.  Absolventă a Universitații din București  - Facultatea de drept. Practică de 16 ani ca avocat pledant. În prezent susține training-uri cu părinți și adolescenți pe teme de dezvoltare personală și nutriție.  Este autor al lucrării "Hrana Familiei. Pledoarie pentru întoarcere la sănătate".

Ligia Nedelcu

Formator Timișoara

Este psiholog acreditat de către Colegiul Psihologilor din Romania , cu o experiență de 19 ani în domeniul educațional, psihoterapeut autonom acreditat COPSI (cu formare in Analiza Existențială și Logoterapie), supervizor in Serviciile pentru Copil si Familie, educator parental acreditat "Circle of Security”, formator acreditat ANC, mamă a patru copii cu vârste cuprinse intre 7 si 20 ani.

Lucia Stoica

Formator Galați

Este economist - Facultatea de Științe Economice și Administrative Galați,  este căsătorită, mamă a unui copil și voluntar la Centrul Maternal Galați. A locuit în Scoția timp de 9 ani cu familia și s-a întors în România de dragul educației copilului său.  
De la începutul anului 2015 a descoperit beneficiile formării părinților pentru o educare armonioasă a copiilor lor, participând la numeroase cursuri și seminarii, și își dorește să împărtășească toate aceste cunoștințe cu oamenii care cred că încă mai au de învățat. 

Codrina Burlacu

Formator Bacău

Este consultant IT (absolventă a Facultații Automatică București) și consilier Pro-vita. Are doi copii. Caută să-și perfecționeze cunoștințele de parenting pentru a deveni o mamă model. Se implică în susținerea familiei si promovează nașterea de copii.
Ca  trainer acreditat ANC și cu experiență in organizarea de evenimente, dorește să prezinte părinților efectele tehnologiei asupra dezvoltării copiilor și ale dependențelor de substanțe.

Dina Bento

Formator București

Este asistent social si manager de resurse umane, are o experienta de 15 ani in domeniul social, dedicându-se in special copiilor aflati in dificultate, fizica si emotionala dar si a relatiilor interumane, in general.  Este mamă a doi copii, incurajeaza si scrie despre familie si importanta acesteia in educatia si dezvoltarea normala a copilului prin metode blande de lucru.  Este formator acreditat ANC, sustine cursuri pe diferite teme atat pentru parinti, cat si pentru angajatii din companii. 

Andreea Olteanu

Formator București

Este doctor în psihologia dezvoltării copilului, psihoterapeut specialist în terapie experiențială centrată pe adult, copil, cuplu și familie, terapie cognitiv-comportamentală și hipnoză ericksoniană; psiholog clinician - specialist; logoped, preşedinte al Asociației pentru dezvoltarea copilului şi a familiei.

Speranța Munteanu

Formator Timișoara

Speranța Munteanu este formator, psiholog la Școala Gimnazială „Sfântul Antim Ivireanul” din Timișoara, absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității de Vest, specializare în consiliere familială și de cuplu, 10 ani de experiență în lucrul cu copiii și familiile acestora, psihoterapeut specialist în psihodramă clasică și psihopedagogie specială.