Doneaza – Scoala Familiei

Sustine programul Școala Familiei - Educație pentru părinți
DONEAZĂ pentru a susține activitatea asociației

Dragii noștri,

ne pregătim să încheiem un an plin de realizări, în care am mărit comunitatea de părinți mai pregătiți la peste 1000 de participanți la programele noastre, am reușit să susținem peste 500 de ore de training pentru părinți și am pus umărul la echilibrul a zeci de familii din toată țara cu informațiile furnizate la cursurile scurte, la cursul complet dar și la cele 4 tabere de familie pe care le-am organizat deja.

Din toamna lui 2016 și până în prezent peste 2300 de părinți, profesori și adolescenți au participat la cel puțin unul din cele peste 250 de evenimente de formare (atelier/curs/tabără), însumând cca 800 de ore de formare în 20 de orașe din România și Republica Moldova și în comunități românești din Belgia, Austria și Italia.

Pentru ca mesajele și expertiza noastră să ajungă la cât mai mulți oameni, avem nevoie de sprijinul vostru activ.

Începând de luna aceasta, Asociația Școala Familiei dă startul donațiilor pentru susținerea educației părinților.

Iată care sunt modalitățile prin care poți fi alături de noi în mod activ:

1. Prin donații directe într-unul din conturile de mai jos:
Cont RON:
RO 26 BTRL RON CRT 0389793301
Cont EUR:
RO 73 BTRL EUR CRT 0389793301
Beneficiar Asociația Școala Familiei
 
2. Prin redirecționarea a 2 % din impozitul pe venit
Completează Formularul 230 pentru a redirecționa impozitul pe veniturile din 2018 și/sau Formularul 200 (dacă ești PFA, Cabinet Individual sau ai realizat venituri din alte activități independente).

Data limita de depunere a formularelor la Administratia Financiara de care apartii este 25 MAI 2018.


3. Intră in programul Training in asteptare 
Asociația Școala Familiei își propune să participe activ la îmbunătățirea relațiilor familiale din România, de aceea, din 2018 trainerii noștri vor merge acolo unde este cea mai mare nevoie de ei - alături de părinți sau copii defavorizați. In luna ianuarie vom anunta comunitatea parintilor unde vom sustine cursuri de educatie parentala din donatiile voastre.

Cum funcționează?
Tu donezi către Asociația Școala Familiei 80 de lei (contravaloarea participării unui părinte la un atelier/modul/eveniment Școala Familiei) cu mentiunea TrainingAST, iar atunci când se va strânge suma de bani aferentă pentru 25 de persoane, trainerii Școala Familiei vor susține un curs pentru părinții defavorizați.

Vă mulțumim și vă suntem recunoscători pentru sprijinul vostru!

 
Școala Familiei este un loc în care descoperi cât de important este pentru copiii noștri ca noi să le oferim o copilărie fericită...
 
Cursuri bine elaborate, predate într -o atmosfera deschisă spre dialog și prietenoasă, de persoane foarte bine pregătite.
 
Am ajuns și noi cu bine acasă, cu inima plină de bucurie. A fost și pentru noi și pentru fetele noastre un timp frumos și cu folos. Ne bucurăm de noile cunoștințe cu oameni frumoși. Sper să ținem legătură și să ne mai întâlnim. Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate!
 
A fost tare bine pentru sufletele noastre că am fost alături de voi și de ceilalți prieteni minunați din tabără. Să ne fie tuturor de folos și ne-am bucura să ținem aproape și să ne mai vedem.