A început Școala Familiei la Arad! – Scoala Familiei
Ofertă LAST MINUTE pentru Tabăra de la Bușteni din vara 2017
27 martie 2017
Tabără Miclăușeni (jud. Iași) 17-22 iulie 2017
25 aprilie 2017

A început Școala Familiei la Arad!

A început Școala Familiei la Arad!

În data de 7 aprilie 2017 a avut loc lansarea programului Școala Familiei la Arad, prin conferința Alimentație pentru sănătate. Evenimentul a avut loc la Biblioteca Județeană Arad, începând cu ora 18.00, și având-o invitată pe dr. biolog și consilier nutriție Lavinia Melania Bratu.
În prima parte a evenimentului, Maria Murariu – formator și coordonator local al programului la Arad, a susținut o prezentare a programului național Școala Familiei, care în prezent se derulează în 11 orașe din România.

Programul constă în cursuri și ateliere tematice pentru părinți pe diverse teme legate de creșterea și educarea copiilor, dar și cultivarea unui climat sănătos în familie, care include pe toți membrii acesteia. Cursurile conțin atât o parte informativă, cât și una practică bazată pe un mod de învățare experențial. Fiecare curs se desfășoară cu un număr de maxim 10-15 de persoane. Această combinație de informație primită, împreună cu aspectele practice cu aplicabilitate imediată, alături de experiența cunoașterii altor părinți cu aceleași preocupări, crează un mediu deschis și plăcut de învățare.

Principiul nostru este acela al schimbării cu 1 grad, pentru că dacă schimbăm direcția unui vas cu 1 grad, deși este insesizabilă în larg, vaporul va ajunge în alt port. Tot astfel, credem că o schimbare mică în familia noastră astăzi, va produce în timp o schimbare mare.
Ne dorim, de asemenea, crearea unei micro comunități locale a părinților din Școala Familiei, pentru a ne sprijini unii pe alții în această misiune frumoasă ce revine părinților – aceea de a crește Oameni.

Pe Lavinia Bratu o mai așteptăm în Arad în data de 26 mai cu modului de Formare a dependențelor.
Școala Familiei continuă la Arad cu o serie de 6 module, în 6 săptămâni consecutive, conform calendarului disponibil pe site https://www.scoala-familiei.ro/calendar/. Pentru profesori, oferim diplome de participare.

Primul dintre module va avea loc în data de 27 aprilie 2017, de la ora 18.00 și va fi modulul Educația caracterului unde avem invitat un alt formator din Școala Familiei și anume dr. psiholog Speranța Munteanu din Timișoara.

Așadar, dragi părinți și viitori părinți, stimați profesori și educatori, vă invităm din nou în bancă!

Din 27 aprilie și până în 2 iunie, 6 intâlniri, 6 experiențe de viață, și tot atâtea oportunitați de a crește și noi alături de copii nostri, pentru ca noi suntem modelul lor!

Sunteți așteptați cu multă căldura de formatorii noștri din țară care vin cu multă dăruire și dragoste pentru a pune început bun și aici la Arad.

Pentru inscrieri, datele de contact sunt:
Școala Familiei Arad
arad@scoala-familiei.ro
www.scoala-familiei.ro
Tel: 0733.896640

Comments are closed.