2% pentru educație, 2% pentru familie! – Scoala Familiei
Îți dorim…
23 decembrie 2018
Sighișoara: Evadare, în familie! 17-22 iunie 2019
3 aprilie 2019

2% pentru educație, 2% pentru familie!

Școala Familiei este un program național autofinanțat de educație pentru familie pornit din dragoste pentru copii și părinți de dl biofizician dr Virgiliu Gheorghe și o echipă de specialiști din mai multe domenii, aduși împreună de dorința de a aduce părinților dar și altor persoane implicate în creșterea și educația copiilor instrumentele potrivite pentru a găsi soluții personale în situațiile dificile cu care se confruntă în familie.

Din toamna lui 2016 și până în prezent peste 2300 de părinți, profesori și adolescenți au participat la cel puțin unul din cele peste  250 de evenimente de formare (atelier/curs/tabără), însumând cca 800 de ore de formare în 20 de orașe din România și Republica Moldova și în comunități românești din Belgia, Austria și Italia.

Echipa Școala Familiei a răspuns pozitiv fiecărei solicitări primite din partea părinților, profesorilor, a altor organizații nonguvernamentale și liderilor comunitari care au simțit nevoia abordării familiei din perspectiva însănătoșirii și îmbunătățirii relațiilor din interiorul ei spre binele întregii familii. Pentru noi fiecare părinte este important, motiv pentru care am facilitat adeseori accesul participanților din toate categoriile sociale la programul Școala Familiei, atât prin programe de susținere („Training în așteptare”, reduceri semnificative), cât și prin evenimente gratuite și locuri oferite în mod gratuit persoanelor cu posibilități materiale reduse.

Autofinanțarea unui program de educație pentru familie de calitate nu este o provocare simplă. Iată de ce te invităm să fii alături de noi în acest demers! Direcționează 2% din impozitul pe venit aferent anului 2018 către Asociația Școala Familiei și ușurezi accesul familiilor  și comunităților cu posibilități reduce la cel mai complex program de educație pentru familie din România!

În perioada 21.01.2019 – 15.03.2019 puteți completa și depune formularul 230 la agențiile ANAF de care aparțineți (atât personal cât și prin poștă). În cazul în care întâmpinați o problemă sau nu îl puteți depune personal/prin poștă, îl puteți imprima, îl completați și ne contactați pe telefonic la 0722 888 133 sau prin e-mail la contact@scoala-familiei.ro, iar noi vom prelua în cel mai scurt timp solicitarea dumneavoastră.

Găsiți AICI, în format PDF, formularul 230, pe care îl puteți descărca. În plus, în cazul în care aveți vreo nelămurire cu privire la completarea lui, am atașat și instrucțiunile de completare.

Sprijinul dumneavoastră contează!

Și nu uitați:  Educația este secretul unei familii împlinite!

Cu deosebită bucurie,

Echipa Școala Familiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *